Skip to content Skip to footer

Pánský smoking MKTailor se speciální slevou 10 000 Kč

Černý smoking představuje vrchol elegance a je nezbytným kouskem pro každou prestižní společenskou událost s předpisem dress code Black tie. Pokud se chystáte na významný ples, galavečer nebo jinou formální slavnost, je smoking tím nejlepším základem Vašeho společenského outfitu.

 

Nadčasová a ikonická klasika

Luxusní pánský smoking MKTailor od našeho krejčího se skládá z nejjemnější vlny a provede Vás světem výjimečných okamžiků. V tomto klasickém a stylově dokonalém společenském obleku budete na každé slavnostní události působit neodolatelně a elegantně.

Luxusní oblek pro výjimečné příležitosti

Černý smoking MKTailor je ideální volbou pro slavnostní večeře, galavečery, předávání cen, divadelní premiéry, opery a prestižní plesy. Oblek z vlny nejvyšší kvality zdůrazní váš šarm a osobnost na každé významné společenské události.

Moderní klasika

Tento smoking splňuje všechna klasická pravidla společenské etikety a nabízí ještě více. Obsahuje všechny oblíbené módní detaily, jako jsou knoflíky, lišty bočních kapes, kapsička a výrazné klopy potažené luxusní lesklou látkou.

Dokonalé doplňky

Ke smokingu neodmyslitelně patří černý stylový motýlek, který může být za určitých okolností i barevný. Model MKTailor přináší dvě praktické inovace – dva zadní  rozparky saka a poutka na kalhotách.

Prvotřídní zpracování a materiál

Luxusní látka smokingu MKTailor vyniká svou kvalitou a prestižním charakterem. Podšívka saka obsahuje měďnatá vlákna, která v létě chladí a v zimě hřejí, což zaručuje maximální pohodlí v každé sezóně.

Moderní střih od našeho krejčího je navržen pro muže štíhlejší nebo standardní postavy, kteří ocení jeho elegantní vzhled, precizní zpracování a pohodlnost při nošení.

Kvalitní Materiály a Precizní Práce


Kvalita je pro nás na prvním místě. Používáme pouze ty nejlepší materiály – od jemného lnu až po lehký bavlněný kepr – a dbáme na každý detail, aby váš boho svatební oblek nejen skvěle vypadal, ale také byl pohodlný a odolný. Naši krejčí mají dlouholeté zkušenosti a jejich precizní práce zajišťuje, že každý oblek je mistrovským dílem. Věříme, že správně vyrobený oblek může zanechat trvalý dojem a stát se nezapomenutelnou částí vašeho svatebního dne.

Smart Casual

Vyberte si z mnoha barev z limitované svatební kolekce.